Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, September 17, 2004

Joyce1982 woog op het moment van schrijven 81.50 kg (bmi: 30.30).

Zo we zijn 3 dagen verder, vanavond kan ik mezelf weer wegen op de sportschool. Die weegschaal lijkt wel een obsessie aan het worden, misschien gaat er dat over een paar weken wel vanaf.

Eergisteren had ik geen zin in te koken, dus ik naar de supermarkt om iets te halen, zie ik daar toch een overheerlijke pizza in de vriezer liggen (terwijl ik niet echt een pizzamens ben). Nou mijn gevoel verloor het binnen 5 seconden van mijn verstand en hup 2 pizzas in mijn mandje eentje voor mij de andere voor mijn vriend natuurlijk.(ik was nog wel zo dat ik er eentje uitzocht met de minste calorien hahahahaha) Oh ik heb nog nooit zo genoten van die pizza hij was zo lekker hahaha. dus ik ook heel braaf in mijn eetdagboek igevuld dat ik pizza op had en wonderbaarlijk kwam ik hierdor nog niet boven de 1000 Kcal.

Gisteren was mijn jongste broertje jarig, en het was natuurlijk feest, lekkere taart hapjes bonbons ect ect. Ikzelf geen taart gepakt geen bon bons maar toch 5 stukjes stokbrood met div dingen erop en een handje chips. Toen ik naar huis ging had ik eigenlijk al meteen spijt als haar op mijn hoofd, maar ja de volgende morgen gewoon weer een nieuwe start.

heeft iemand anders dat ook weleens dat je tegen jezlf zegt dat je niets pakt maar dan toch de verleiding niet kunt weerstaan.


Ik wens iedereen weer fijne lijn dagen toe en succes allemaal

groetjes Joyce :bloem:


September 17, 2004 om 06:29
succes met afvallen, .....het probleem van het lekkere eten deel ik met je!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan